Sjoerd Keizer te gast in Leafde foar Muzyk

Woensdagavond zal Sjoerd Keizer bij Klaske Ferwerda aanschuiven, samen zullen ze Leafde foar Muzyk presenteren en dat alles in het teken van 50 jaar Woodstock!Sjoerd Keizer was jarenlang actief als gemeenteraadslid en fractievoorzitter voor de PvdA in Kollumerland en nam eind 2017 afscheid van de partij. Hij heeft zich aangesloten bij Sociaal in Noardeast Fryslân (SIN), een nieuwe progressieve partij.Maar ook de liefde voor muziek zit diep bij Sjoerd en vooral de muziek uit het Woodstock tijdperk, dat heeft veel voor hem betekend. Hij zal daar tijdens de uitzending over vertellen en ook vele favoriete songs uit die tijd zullen voorbij komen. Terug in de tijd, naar 15, 16 en 17 augustus van het jaar 1969.Hoewel het festival nog wel even doorging tot de volgende ochtend, was zondag 17 augustus 1969 officieel de laatste dag van het meest legendarische festival uit de popgeschiedenis: Woodstock. Waarschijnlijk is er over geen ander...

Lees verder »