Akkrum Opent komend weekend het Watersportseizoen

AKKRUM – Wethouder Hans Broekhuizen opent zaterdag 13 april het watersportseizoen van Akkrum en Nes. De ceremonie zal om 13:00 worden verricht op de 120 jaar oude Friesche Boeier ‘Phoenix’ opgeluisterd door een scheepstoeter concert van de Akkrumer kinderen. Op de Havenmarkt kan de bezoeker genieten van diverse kraampjes met Lifestyle en ambachten. Rondom het terras aan het water staan de Akkrumer ondernemers met een groot aanbod van verschillende proeverijen en ambachtelijk gebrouwen bier. Troubadours zorgen voor de gezellige ondersteuning. Kom ook naar het RC Zeilen met Radiografisch bestuurbare modelboten, Klompkesilen, Mastklimmen, Flyboarden, Waterloopballen en veel activiteiten en demonstraties bij en op het water voor jong en oud. Brandweer Akkrum zal ook weer aanwezig zijn. Vanaf 17:00 opent het Horecaplein waar men kan eten, drinken en dansen. Daar zullen een DJ en live optredens de sfeer verhogen om het feest spetterend af te sluiten met een swingend optreden van de...

Lees verder »