Bouwgroep Dijkstra Draisma zet extra stap in informatiebeveiliging bij energiemonitoring

Energiemonitoring hoort bij duurzaam bouwen. En zonder informatie is er geen energiemonitoring mogelijk. Bouwgroep Dijkstra Draisma beseft zich dat de beveiliging van deze informatie aan de hoogste eisen dient te voldoen. Daarom heeft de bouwer als eerste bouwbedrijf het ISO certificaat 27001 behaald. De energiemonitoring van gebouwen is bij Bouwgroep Dijkstra Draisma ondergebracht in DD Energy B.V. Het managementsysteem dat hier gebruikt wordt voldoet aan alle eisen die gesteld worden op het gebied van informatiebeveiliging. Biense Dijkstra is blij met het certificaat: “Het zorgvuldig omgaan met gegevens van opdrachtgevers en bewoners heeft bij ons de hoogste prioriteit. Een goede beveiliging is hierbij cruciaal. Uiteraard gelden de eisen al die de vorig jaar ingevoerde Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) aan ons stelt, maar we wilden een extra stap zetten door de ISO 27001 norm te implementeren. Deze norm stelt bredere en strengere eisen aan de beveiliging van informatie.”Verbeteren van techniek en comfort Energiemonitoring...

Lees verder »