Jongens en meisjes groep 6 CBS de Burcht kampioen schoolvoetbal regio Heerenveen

HEERENVEEN – Woensdag werd op de velden van vv Heerenveen en vv Jubbega het schoolvoetbaltoernooi regio Heerenveen gehouden. Op de velden van vv Jubbega streden de groepen 5 en 6 om de titel en op de velden van vv Heerenveen de groepen 7 en 8. Tijdens dit evenement werd er door ruim 1450 leerlingen van scholen uit Heerenveen en omgeving gevoetbald. Er werd gespeeld in vier verschillende categorieën: 6 tegen 6 (groep 5/6) en 8 tegen 8 (groep 7/8), verdeeld over meisjes en jongens teams. Groep 5 en 6 Bij de jongens uit de groepen 5 en 6 werd door 27 teams gestreden om de kampioenstitel. Er werd gespeeld in 4 poules met respectievelijk 7 of 8 teams. Bij de meisjes uit de groepen 5 en 6 werd in 2 poules gespeeld met in totaal 16 teams. Na de poules volgden bij de jongens kwarfinales, halve finales en de finale....

Lees verder »