Keerpunt en Bedrijfsartsengroep gaan samen verder

HEERENVEEN – Arbodienst Keerpunt B.V., gevestigd in Hilversum, heeft alle aandelen van Bedrijfsartsengroep Holding B.V. uit Heerenveen overgenomen. Hiermee wordt de expertise van beide partijen op het gebied van arbodienstverlening en gezondheidsmanagement gecombineerd en kunnen de klanten nog beter bediend worden. Door de krachten te bundelen versterken Keerpunt en Bedrijfsartsengroep hun positie in de markt. Bedrijfsartsengroep heeft jarenlange ervaring met het leveren van zelfstandige bedrijfsartsen aan bedrijven, casemanagementorganisaties en arbodiensten. Keerpunt heeft haar wortels in re-integratie en casemanagement en groeit op dit moment sterk in arbodienstverlening. Erwin Lots, directeur van Keerpunt: ‘Het verzuim in Nederland neemt al jaren toe. Dat vraagt om een professionele, duurzame aanpak. Door samen te werken met Bedrijfsartsengroep kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Hun visie sluit goed aan bij die van Keerpunt. Allebei streven we naar de beste dienstverlening op het gebied van re-integratie en verzuim, met een no-nonsense-aanpak waarbij kwaliteit en...

Lees verder »