Schilderclub “Het Penseeltje” sluit seizoen af

Donderdagavond 11 april was al weer de laatste avond van dit seizoen van Schilderclub “Het Penseeltje” in Kollumerzwaag. Op deze avond stonden schilderijen, die de laatste tijd geschilderd zijn, tentoongesteld in de Pleinzaal van de Trije Doarpen.De schilderclub is ontstaan in de tachtiger jaren van de vorige eeuw. De club bestaat nu uit vijftien leden, 3 mannen en 12 vrouwen. Men is nu weer aan het einde van het seizoen, een seizoen bestaat vaak uit 25 tot 30 avonden.Iedereen is vrij van wat hij/zij wil gaan schilderen. Ze zijn een club en hebben geen docent. Binnen de club bestaat voldoende deskundigheid zodat men elkaar kan adviseren en helpen. De donderdagavond is hun vaste schilderavond in het dorpshuis “De Trije Doarpen” te Kollumerzwaag.Nieuwe leden van harte welkomHet nieuwe seizoen 2019-2020 begint weer op donderdagavond 3 oktober 2019. Nieuwe leden zijn dan van harte welkom. De leeftijd is onbelangrijk, als je maar...

Lees verder »