Sponsoren tekenen voor tweede editie Dockumer Granaet Rally

Woensdagavond werden bij Brouwerij Dockum de handtekeningen gezet onder de sponsorcontracten voor de tweede editie van de Dockumer Granaet Rally die op zaterdag 15 juni aanstaande wordt georganiseerd. Deze rally voor het goede doel wordt georganiseerd door de drie serviceclubs van Dokkum: de Rotary Dokkum, de Lions Club Noordoost Friesland en Lions-club Dokkum-Bonifatius. Er zijn die jaar drie hoofdsponsoren: Bouwgroep Dijkstra Draisma, Probo en Bourguignon. Ook de website van de rally ging online en is te vinden op: www.dockumergranaetrally.nl.Tweede editie Het is voor de tweede keer dat de Dockumer Granaet Rally wordt georganiseerd. Ten opzichte van de eerste editie zijn er een aantal nieuwe elementen. De rally uitgezet door een zeer ervaren Tulpenrally rijder en er zijn twee klassementen die grotendeels via hetzelfde parcours gaan. In beide klassen zijn tijdcontroles, in zowel de tourklasse met bolletje pijl route als in de sportklasse voor ervaren equipes. Er zijn in totaal 75...

Lees verder »