Burgemeester Apotheker ontvangt dichtbundel Graaf van Medwert

Vrijdagochtend overhandigde de Graaf van Medwert zijn nieuwe bundel aan waarnemend burgermeester Hayo Apotheker op een niet direct voor de hand liggende locatie. Schoenmakerij Celine aan de Hoogstraat 32 in Dokkum. De titel van de bundel is “Als een maagd vragen uitstellen; een liefdesverhaal in 18 gedichten”. Dit is de 11e gedichtenbundel van Mark Spijkers, die ook bekend is van het RTV NOF programma De Smachtwacht.Naast de officiële overhandiging van de bundel droeg de Graaf van Medwert (Mark Spijkers) enkele gedichten voor en was er muziek van de gevierde saxofonist Leopold Wijdeveld. Natuurlijk werd er in de ambachtelijke schoenmakerij van Majid Gholi ook gezorgd voor koffie, thee en bijzondere versnaperingen.Burgemeester Apotheker ontvangt dichtbundel Graaf van Medwert

Lees verder »