IBS It Pompeblêd en De Wynroas winnaars schoolvoetbaltoernooi Dantumadiel

Op woensdag 10 april heeft het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi voor groep 7 en 8 van de gemeente Dantumadiel plaatsgevonden. Aan dit toernooi, georganiseerd door de Buurtsportcoaches, deden maar liefst 25 teams mee verdeeld over twee locaties. De meiden streden in 8-tallen om de titel op de voetbalvelden van VV Zwaagwesteinde en de jongens deden dit op de velden van SC Veenwouden. Na een sportieve middag met goede weersomstandigheden, ging de titel bij de meiden na een mooie finale naar IBS It Pompeblêd uit De Westereen. Hierdoor eindigde het meidenteam van De Wel uit Broeksterwâld op een knappe tweede plaats. De derde plek was er voor De Tarissing uit Rinsumageest en de vierde plek voor meiden van De Wynroas uit Wâlterswâld. Bij de jongens eindigde de finale in een 3-1 overwinning voor De Wynroas uit Wâlterswâld, tweede werd daardoor het team van Dr. Theun De Vriesskoalle uit Feanwâlden. De derde prijs was...

Lees verder »