Jubilerend echtpaar van der Veen

Op 14 april is het echtpaar Klaas van der Veen (84 jaar) en Maaike Hoekstra van der Veen (82 jaar) 60 jaar getrouwd. Donderdagmiddag kwam Burgemeester Klaas Agricola het paar feliciteren De heer Hoestra werd geboren in Feanwâdsterwal en mevrouw in Burgum. waar ze ook trouwden. Ze trouwden op de dag dat de ouders van Klaas 25 jaar getrouwd waren. Ze kregen 3 kinderen. een dochter emigreerde een 20 jaar geleden naar Nieuw Zeeland. Een zoon emigreerde naar New York waar hij stands maakt voor de televisie. De derde zoon bleef dichter bij huis hij heeft een Mexicaans restaurant in Antwerpen.Het mooie van het verhaal is dat de hele familie zaterdag bij elkaar komt met de kinderen en kleinkinderen. Ze zijn een keer of vijf in Nieuw Zeeland geweest en nog vaker in New York. Klaas is zijn hele leven schilder geweest, onder andere 26 jaar bij Smits Feanwalden, acht...

Lees verder »