Uitnodiging bijeenkomst ELP Noardeast Fryslân

Graag nodig ik u uit voor deze bijeenkomst georganiseerd door ELP Noardeast Fryslân. Tijdens deze bijeenkomst wil ik met u in gesprek gaan over het vestigingsklimaat voor ondernemers binnen en buiten de bolwerken van Dokkum. Wat zijn bijvoorbeeld uw ideeën waar welke onderneming zich mag vestigen, is de beperking voorkeur voor vestigen binnen de bolwerken nog wel van deze tijd, hoe dan verder met de binnenstad visie en kunnen we wachten op de nieuwe omgevingswet die waarschijnlijk januari 2021 in werking treedt?Ik krijg veel vragen van ondernemers en zoals u waarschijnlijk wel weet zijn er door mij ook al zaken geconstateerd en vragen gesteld aan het college met de nodige gevolgen voor ondernemers. Zoals tijdens de verkiezingen uitgesproken is ELP Noardeast Fryslân een partij die niet over ondernemers en ondernemingen wil spreken maar met vandaar deze avond. Samen kijken of wij tot een gezamenlijk en wellicht een beter werkbaar alternatief...

Lees verder »